Turistika, kempování, Strana 5
Tradiční indická specialita uvařená dle originální receptury a s použitím místních koření. Maso je nakládané 24 hodin ve směsi smetanového jogurtu a koření a poté pečeno v páře....
Klasika všech českých klasik. Hustá poctivá gulášovka, ve které "skoro" stojí lžíce. Spolehlivě zahřeje v jakékoli zimě, kdekoli na světě.
Jestli tě tohle nezahřeje, tak už asi nic. Pikantní hustá indická čočková polévka se zázvorem, chilli a koriandrem je perfektní zdroj energie na zimní horské výpravy.
Tohle jídlo musí milovat každý cowboy! Texasská klasika v tom nejpoctivějším podání. Žádné náhražky, žádná rýže, jen 100% Chilli con Carne z nahrubo mletého hovězího a velkých...
Tak to je opravdu maso! Ručně očištěné a porcované kousky vepřové plece pečené v páře spolu s kmínem. Díky vyššímu obsahu tuku je maso hezky šťavnaté, chutné a ani potom co...
V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému...
Čerstvá jablka nakrájená na plátky s tvarohem a skořicí, to celé spolu s houskou zalitou mlékem a máslem. Složení: veka (25%) (mouka pšeničná, voda, olej řepkový,...
Nákyp jako od babičky v pytlíku? Ano už i toto je realita 21. století. Švestky naložené v kompotu spolu s dlouhozrnou rýží vařenou v mléce, potřené vajičkem a celé do křupava...
Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a...